Ledige stillinger

Her kan du se alle ledige stillinger i Social- og Boligstyrelsen. Du er velkommen til at tilmelde dig vores jobagent og få besked, når der dukker nye jobmuligheder op. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger, da stillinger i staten skal annonceres offentligt.

Social- og Boligstyrelsen er en attraktiv, alsidig og ambitiøs arbejdsplads i en organisation med højt kvalificerede medarbejdere. Fagligt engagement og kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med kollegial støtte, sparring og en uhøjtidelig omgangsform. Vores opgaver spænder bredt fra projektledelse og implementering til sagsbehandling og myndighedsopgaver.

Vi bestræber os på at være en arbejdsplads, der er fagligt inspirerende og menneskeligt imødekommende. Det gør vi ved at tilbyde gode muligheder for faglig og personlig udvikling og ved at tilstræbe en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Uopfordrede ansøgninger

Ledige stillinger i staten skal slås op på jobnet.dk. Det er derfor ikke muligt for os at tilbyde en stilling på baggrund af en uopfordret ansøgning.

Brug vores jobagent

Du kan tilmelde dig vores jobagent og få adviseringer, når vi har nye stillinger.

Tilmeld dig jobagenten her

Find vores ledige stillinger her:

Senest opdateret 08-09-2022

Kontakt

Carina Georgi
Specialkonsulent