Job i Social- og Boligstyrelsen?

Her kan du læse meget mere om hvordan det er at arbejde i Social- og Boligstyrelsen. Hvem er vi, hvad vil vi og hvad er vores opgave. Se også videoer, hvor vores kolleger fortæller hvordan det er at have job hos os.

Social- og Boligstyrelsen som arbejdsplads

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med høje ambitioner og gensidig respekt, hvor der er plads til både arbejdsliv og privatliv i form af gode muligheder for hjemmearbejde og fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstider.

Ledige stillinger

Her kan du se alle ledige stillinger i Social- og Boligstyrelsen. Tilmeld dig vores jobagent og få besked, når der dukker nye jobmuligheder op.

Hvad siger medarbejderne?

I en række videoer kan du møde nogle af vores medarbejdere og høre mere om deres hverdag og arbejdsopgaver i Social- og Boligstyrelsen.

Fra ansøgning til onboarding

Når du har sendt en ansøgning til Social- og Boligstyrelsen, går en proces i gang. Den kan du læse mere om her.

Studerende og elever

I Social- og Boligstyrelsen er vi altid på udkig efter talentfulde og ambitiøse studerende og elever, som vil være med til at gøre viden til gavn. Læs mere om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig, som er i gang med en uddannelse.

Hvem er vi i Social- og Boligstyrelsen?

I Social- og Boligstyrelsen vil vi gøre en forskel for borgere i Danmark. Vi sigter mod at arbejde på tværs af hele socialområdet og har derfor brug for alsidige medarbejdere med mange fagligheder.